• darkblurbg

3D/4D-echo laten maken

Als je voor de spiegel staat en je kijkt naar je buik dan vraag je het jezelf vast wel eens af: hoe ziet je kindje er nou echt uit daarbinnen? Om je baby echt goed te kunnen zien, vanuit allerlei verschillende hoeken en ook nog eens live, kun je een 3D/4D-echo laten maken. Dit geeft een beter en uitgebreider beeld dan een 2D echo. Ben jij klaar voor deze bijzondere ontmoeting met je kleine? 

Live kennis maken met je kindje 

Een 3D/4D-echo kun je op meerdere momenten tijdens je zwangerschap laten maken maar de mooiste beelden krijg je tussen de 24e en 30e week van je zwangerschap. Onze ervaren echoscopisten proberen met onze uitmuntende apparatuur videobeelden van je kindje te maken, zodat je live kunt kennis maken met je zoon of dochter.  

Van wie heeft je baby dat neusje?

Om een goed beeld te krijgen van je kindje is het het beste om met een volle blaas te komen. Dit zorgt ervoor dat het hoofdje wat omhoog wordt geduwd, waardoor het beter te zien is. Kom voor een 3D/4D-echo niet te laat in je zwangerschap langs want als het kindje al wat ingedaald is, is het extra moeilijk om hem of haar goed in beeld te krijgen. Hoewel onze echoscopisten er alles aan doen om je 3D/4D-echo goed te laten slagen kan het natuurlijk altijd zo zijn dat de pretecho niet helemaal slaagt omdat je baby bijvoorbeeld net niet goed ligt maar als je geluk hebt kun je misschien wel het hele gezichtje zien! Misschien duimt je baby wel net als jullie kijken, of zie je hoe hij of zij de handjes tot een vuist balt. En van wie heeft je baby dat neusje? 

Het maken van een 3D/4D-echo zorgt hoe dan ook voor een bijzondere blik op je kindje. Maar het blijft gelukkig niet bij een moment want na deze pretecho krijg je per sms een link toegestuurd waar je de foto's achteraf terug kan kijken en aan anderen kan laten zien. Je krijgt ook nog wat foto’s mee. Zo kun je jouw kindje ook alvast voorstellen aan zijn/haar toekomstige familie. 

Wat kost een 3D/4D-echo?

Een 3D/4D-echo maak voor je eigen plezier. Omdat er geen sprake is van een medische indicatie, vergoedt je zorgverzekeraar deze echo’s niet vanuit de basisverzekering. Wil je een pretecho laten maken bij Echocentrum Midden-Kennemerland? Bekijk hier dan het overzicht van de kosten.

Genieten van een pretecho in Echocentrum Midden-Kennemerland? Maak direct een afspraak

Ook voor pretecho’s ben je van harte welkom bij Echocentrum Midden-Kennemerland. Je vindt ons op 3 locaties in Heemskerk, Beverwijk en Castricum. Eén van onze professionele echoscopisten ontvangt je graag in onze rustige echoruimte. Op een ontspannen manier bekijk je samen jouw kindje. Een afspraak maken doe je eenvoudig hier.

Wil je je ingeplande pretecho annuleren? Je krijgt je geld terug tot 24 uur van te voren. Bij annulering minder dan 24 uur vóór de afspraak is er helaas geen terugbetaling mogelijk.