• darkblurbg

2D echo laten maken

‘Even spieken’ naar je kleine uit nieuwsgierigheid, of misschien wel om je een beetje gerust te stellen. Het kan met een 2D echo waarmee je alvast kunt kijken naar je kindje voordat het wordt geboren. Je krijgt een foto van je kindje mee naar huis. 

Samen naar je kindje kijken

Onze bevlogen echoscopisten nemen je in een informele setting mee op een bijzonder reis door je en eigen buik en vertellen tijdens de echo wat je op het scherm precies kunt zien. Tijdens de echo vanaf 12 weken kun je het hartje van je kind horen kloppen. Enorm bijzonder! Op de ‘platte’ beelden die je van je kindje te zien krijgt kun je hem of haar misschien al zien bewegen. 

Wil je nog meer van je kindje zien, dan raden we je aan eens te kijken of een 3D/4D echo wat voor je is. 

Gedurende de hele zwangerschap ‘spieken’ 

Je kunt bij EMK gedurende je hele zwangerschap terecht om naar je kindje te ‘spieken’ met een 2D echo. Vanaf het eerste moment dat je zwanger bent, tot aan je uitgerekende datum. 

Een 2D echo is leuk om te maken omdat het altijd erg geruststellend is om je kindje even te zien. En het is natuurlijk ook heel bijzonder is om het hartje van je kindje te horen kloppen. Na afloop van de pretecho krijg je zwart-wit foto’s mee naar huis die je kunt bewaren en natuurlijk kunt laten zien aan eventuele broers, zussen, opa’s en oma’s.

Wat kost een 2D echo?

Een 2D echo maak voor je eigen plezier. Omdat er geen sprake is van een medische indicatie, vergoedt je zorgverzekeraar deze echo’s niet vanuit de basisverzekering. Wil je een 2D echo laten maken bij Echocentrum EMK? Bekijk hier dan het heldere overzicht van de kosten.

Smullen van een pretecho in Midden-Kennemerland? Maak direct een afspraak

Ook voor pretecho’s ben je van harte welkom bij Echocentrum EMK. Je vindt ons in Heemskerk. Eén van onze professionele echoscopisten ontvangt je graag in onze rustige echoruimte. Op een ontspannen manier bekijk je samen jouw kindje. Een afspraak maken doe je eenvoudig hier.