• darkblurbg

Verandering locatie per 2023!

Gepubliceerd op: 11-11-2022

Met ingang van het nieuwe jaar gaan we veranderen van locatie! Achter de schermen wordt er door ons team en de verloskundigen hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Lees hieronder meer over deze plannen.

Verandering locatie!

Per 2 januari 2023 gaan wij nog intensiever samenwerken met de verloskundige praktijken Beverwijk, Castricum en Heemskerk. Dit betekent dat wij de echo's niet meer zullen doen op onze huidige locatie aan de Mozartstraat. Wij gaan in een afwisselend schema echo's uitvoeren in de verloskundige praktijken. De echoscopisten blijven onze kundige vertrouwde echoschopisten, we gaan met nóg betere apparatuur werken, en dus op de plek waar je ook je verloskundige controles krijgt. Hoe mooi is dat!

De 3 praktijken zijn momenteel hard bezig met verbouwingen om mooie en goede ruimtes voor de echo's en de assistentes te realiseren. Via hun sociale media krijg je af en toe een kijk in de ruimtes en kun je de vorderingen volgen.

Als zwangere ben je uiteraard welkom op elk van deze locaties welkom, ook als je verder qua zwangerschap niet onder controle bent bij die praktijk. Kijk bij het inplannen van je afspraak goed of je de door jou gewenste locatie hebt gekozen. Ook in de bevestigingsmail staat de locatie nog genoemd, let hier goed op zodat je naar de juiste plek gaat voor je afspraak.

Heb je momenteel al een afspraak in januari gepland staan en bij het inplannen hiervan nog niet kunnen kiezen voor een bepaalde locatie, dan nemen wij binnenkort nog contact op met jou hierover, zodat je weet waar je wordt verwacht en we eventueel nog wat anders af kunnen spreken mocht je liever naar een andere locatie willen.

We kijken er naar uit om deze nieuwe stap te nemen en hopen dat jullie dit ook als een mooie ontwikkeling gaan ervaren.