• darkblurbg

Ons team

Ons team bestaat uit een kleine groep bevlogen en gecertificeerde echoscopisten die allemaal veel plezier beleven in hun werk. De echoscopisten worden bijgestaan door de assistentes. Met zijn allen doen we ons uiterste best om jou de beste echo te geven en voor een prettige sfeer te zorgen in het gebouw, zodat jij je helemaal op je gemak voelt tijdens een afspraak. 

Om betrouwbaar echoscopisch onderzoek te kunnen doen moet iemand veel kennis hebben over embryologie, anatomie, obstetrie en gynaecologie. Daarnaast moet een echoscopist de kennis natuurlijk ook goed over kunnen brengen op de zwangere. Onze echoscopisten zijn allemaal aangesloten bij de BEN (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland) en worden elke twee jaar opnieuw gecontroleerd op hun vakbekwaamheid. Je weet dus zeker dat er een professional bezig is met jouw echo.

Ons team van ervaren, gecertificeerde en gezellige mensen doet elke dag opnieuw hun best om de beste resultaten te bereiken tijdens het maken van een echo. We zorgen ervoor dat je in een rustige, informele sfeer op je gemak naar je kindje kunt kijken. Tijdens een bezoek staan we open voor al je vragen. Het team van EMK is er namelijk voor jou en je kindje.